What makes us special

Povestea DENT ESTET a început acum 20 ani. În acest timp, am devenit, în mod natural, liderul de piață incontestabil în medicina dentară din România, cel mai mare operator din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numărului de unități, dar și al echipei. DENT ESTET nu este doar un business mare, este o familie stabilă din 1999, avându-i alături și astăzi pe primii medici și asistenți medicali. Am pornit la drum cu aceleași valori, respectul și grija față de pacient, pe care astăzi le creștem împreună cu 320 de specialiști, dintre care 105 sunt medici supraspecializați și certificați internațional în toate ramurile medicinei dentare.

În prezent, DENT ESTET înseamnă 10 clinici dentare în România: șapte în București, una în Timișoara și două în Sibiu.

Grupul DENT ESTET se împarte în 5 clinici specializate în tratamente pentru adulți, 4 clinici dedicate exclusiv copiilor, 1 destinată adolescenților, dar și un laborator propriu de tehnică dentară digitală și trei studiouri foto digitale specializate in-house.

Am demonstrat că reușim, prin succesul tuturor clinicilor DENT ESTET, să asigurăm același nivel de excelență al serviciilor, indiferent de orașul în care suntem.

Tehnologii digitale revoluționare

Viziunea DENT ESTET a fost dintotdeauna aceea de a investi continuu în tehnologie digitală high-tech. Astfel, am pus la dispoziția specialiștilor noștri aparatură care asigură pacientului un diagnostic 100% corect, sigur și imediat, confort și siguranță, și ne-am supus întreaga activitate unor proceduri riguroase de menținere și îmbunătățire a calității serviciilor oferite.

Precizie mare - Tehnologia laser permite medicului stomatolog să creeze o imagine a dintelui, pentru a-l realiza cu o precizie și viteză fără precedent

Viteză crescută - Fără a fi nevoie să așteptați zile întregi ca un tehnician extern să realizeze lucrarea dumneavoastră, artizanii noștri pot crea toate lucrările protetice în cateva ore

Calitate de excepție, estetică premium - Folosind materiale de calitate superioară, metal-free, precizie digitală și design natural, lucrarea dentară se va potrivi perfect, pentru a asigura un zâmbet natural

Confort ridicat - Amprentarea clasică a fost înlocuită de scanarea digitală, oferind astfel un proces confortabil și precis

 

Divizii specializate care lucrează interdisciplinar

În clinicile DENT ESTET, pacientul beneficiază de o echipă multidisciplinară, care adună toate specializările stomatologiei sub același acoperiș. Medicii noștri sunt certificați în Europa și SUA și astfel putem oferi local servicii la standarde internaționale. Pacientul este preluat de către un medic coordonator, care colaborează cu colegii specialiști pentru a acoperi toate nevoile de tratament, acesta fiind tratat nu doar de un singur medic, ci de o întreagă echipă.

Cultura de sharing care definește DENT ESTET se traduce prin faptul că echipa împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență, dar și din nenumăratele cursuri internaționale la care participă. Astfel, pentru fiecare pacient se întocmește o comisie de evaluare a cazului pentru stabilirea diagnosticului și a planului de tratament personalizat.

 

Centrul digital CAD-CAM, locul unde redesenăm zâmbete

Venim în ajutorul pacienților cu o tehnică dentară modernă, în care tehnologia digitală CAD CAM se îmbină cu precizia artizanilor în tehnică dentară, certificați în străinătate.

Comunicarea constantă între medic, technician și pacient ne permite realizarea unor lucrări dentare premium, cu un înalt grad estetic.

 

O echipă dedicată confortului pacienților

Pentru că nu este nimic mai important decât satisfacția pacienților noștri, experiența

la DENT ESTET nu ar fi completă fără echipa de Patient Care Coordinators (PCC). Aceasta este alcătuită din personal specializat în crearea unei experiențe cât mai plăcute și confortabile în clinicile DENT ESTET.

Rolul unui Patient Care Coordinator

  • La prima vizită, PCC-ul îi face cunoștință pacientului cu echipa medicală

  • Oferă pacientului planul detaliat al tratamentului de urmat

  • Explică suplimentar pacientului procedurile, tehnicile, costurile și modalitățile de plată

  • Asigură transparența fluxului de informații dintre pacient și echipa medicală multidisciplinară

  • Urmărește împreună cu pacientul fiecare etapă a tratamentului

  • Urmărește dezvoltarea unei relații bazată pe încredere și siguranță

Recunoaștere internațională

Punem mare preț pe instruirea permanentă a celor care conturează povestea DENT ESTET și îi sprijinim prin cursuri de specializare. Fiecare medic participă anual la cel puțin un curs internațional de referință pentru specialitatea sa. 

Astfel, am reușit să construim cea mai mare echipă de medici implantologi certificați internațional din România, numită DENT ESTET Implant Division și formată din 11 medici implantologi certificați în SUA și Europa, cu peste 20 de ani de experiență (de grup și individuală).

Soluții pentru pacienții cu un grad crescut de anxietate

DENT ESTET este singura clinică din România în care există un Departament ATI, complet echipat cu aparatură specifică secțiilor de chirurgie din spitale. Departamentul este dotat cu pulsoximetru, aparat EKG, monitor – pacientul este monitorizat în permanență, pe toată durata intervenției.

Aparatul de anestezie Fabius Plus® – fabricat de către firma germană Dräger, lider internațional în tehnologia medicală de anestezie și terapie intensivă, este o stație de monitorizare centralizată, ce poate fi folosită atât pentru anesteziere, cât și pentru monitorizare în timpul și după anestezie.

Diagnostic complet încă de la prima vizită

Folosind cea mai avansată aparatură de imagistică medicală și fotografii de diagnostic realizate în studioul foto digital Future Smile Studio, reușim să furnizăm imediat după prima vizită în cabinet un status dentar al cavității orale, un diagnostic precis și complet, precum și tratamentul recomandat, complet personalizat. Medicul stomatolog, împreună cu comisia de evaluare a cazului, analizează în detaliu situația inițială și alcătuiește un plan de tratament pe etape, astfel încât vizitele la clinică să fie cât mai eficiente.