Inovații

Filosofia DENT ESTET își extrage resursele din performanță, cuvintele cheie care ne caracterizează fiind activitatea, pregătirea echipei medicale și tehnologia de elită. De aceea, avem încredere în serviciile stomatologice pe care le prestăm în mod profesionist și în modelul pe care îl promovăm: medicină dentară fără compromisuri, excelență în servicii de calitate, dezvoltare sănătoasă și responsabilă, siguranța echipei și medici supraspecializați.

DENT ESTET este un business inovator, care și-a asumat, încă de la înființare, angajamentul de a aduce pe piața locală servicii stomatologice premium și de a promova medicina dentară la standarde internaționale, oferind pacienților, în premieră, soluții de tratament și tehnologii de top la nivel mondial.

Criteriile cele mai importante de creștere constau în inovații și într-o cultură organizațională de (re)investiții permanente în tehnologie high-tech, în materiale exclusive, în tehnici de tratament pe care le-am adus în premieră în România și în digitalizarea tratamentelor și proceselor din clinică. În anul 2017 am inaugurat la București clinica dentară cu cel mai înalt grad de digitalizare din România, DENT ESTET Primăverii, care se ridică la cele mai înalte standarde în materie de medicină dentară internațională. Aceasta a devenit încă de atunci singurul Centru de Excelență Straumann din România și centru Planmeca Digital Academy.

 

 • 1999

  DENT ESTET came up with the concept of a multidisciplinary team, consisting of overspecialized and internationally-certified doctors in all branches of dental medicine.

 • 2006

  We started using the Harvest® SmartPrep® Multicellular Processing System and in 2017 we became a BTI Centre of Excellence, for using the PRGF Endoret technology

  Timeline Dent Estet
 • DENT ESTET brought for the first time in Romania the concept of „green dentistry”, by opening the Green Dental clinic

 • 2008

  DENT ESTET opened the first Eastern European clinic dedicated exclusively to children – DENT ESTET 4 KIDS

  Timeline Dent Estet
 • 2009

  In 2009, DENT ESTET opened the only ATI department in Romania, with a post-intervention recovery room

  Timeline Dent Estet
 • 2007

  DENT ESTET was certified in 2007 for being the first clinic in the country specialized in lingual orthodontics

  Timeline Dent Estet
 • 2009

  In 2009, DENT ESTET 4 KIDS launched the first dental education program for pre-school and primary school children, called „Visiting Tooth Fairy”, consisting of a visit to the dentist, in which children play, learn from specialists about the importance of dental health and benefit from a free consultation.

 • 2011

  In 2011, DENT ESTET acquired the latest technology for scanning and diagnosing oral cancer in its early stages.

  Timeline Dent Estet
 • 2012

  In 2012, DENT ESTET opened the first clinic in Europe dedicated exclusively to teenagers – DENT ESTET 4 TEENS

 • DENT ESTET is the first clinic in Romania to benefit from an in-house digital photo studio – Future Smile Studio®

  Timeline Dent Estet
 • DENT ESTET is the clinic who brought to our country the Straumann® Pure Ceramic dental implants and Straumann® Pro Arch multiplus dental implants.

  Timeline Dent Estet
 • 2017

  In 2017, DENT ESTET Primăverii, the biggest digitized dental clinic in Romania, also became the biggest Planmeca Digital Academy center in the country.

  Timeline Dent Estet
 • 2011

  In 2011, we launched the widest and the most complex internship for 4th and 5th year dental students, with the opportunity of starting a solid career at DENT ESTET.

  Timeline Dent Estet
 •  DENT ESTET is the initiator of some of the biggest dental education programs in Romania for businesses and medical offices, with the help of DOMA Romania (Dental Office Managers Association)