Despre noi

Povestea DENT ESTET a început în anul 1999 atunci când dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici dentare, a avut viziunea și curajul de a lansa un concept unic pe piața serviciilor stomatologice din România: tratamente premium la standarde internaționale și supraspecializarea echipei medicale, având punct central pacientul.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna de a oferi pacienților români servicii stomatologice la standarde internaționale, folosind ultimele inovații și tehnologii din domeniu. Din acest motiv, business-ul a crescut de la an la an ajungând, 20 ani mai târziu, să domine piața de servicii dentare din România și să câștige încrederea a peste 80.000 de pacienți. Ne-am asumat responsabilitatea de a reda tuturor celor care ne trec pragul nu doar zâmbetul, ci și stima de sine și siguranța lucrului bine făcut pe termen lung.

“Nu contorizarea cifrelor financiare este cea mai importantă, ci starea de bine a pacientului care ne trece pragul. Am investit constant în cele mai performante tehnologii și am adus inovația mai aproape de pacienți, cu un singur scop: acela de a oferi experiențe unice și tratamente cu 100% rată de succes.“

Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

De la viziune în 1999 la lider de piață, prin matematica unor investiții inteligente

Din dorința de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienților, dr. Oana Taban a crezut în inovație și în perfecționarea multidisciplinară continuă a echipei. A luat cele mai bune decizii la momentul potrivit şi a avut perseverenţa de a-și urma misiunea, independent de contextul pieţei de stomatologie din România.

Dincolo de orice impedimente rămâne pasiunea pentru profesie, iar DENT ESTET a reușit să crească prin decizii curajoase şi asumate, luate nu în funcţie de paşii făcuţi de concurenţă, ci în ritmul impus de dezvoltarea pieţei intenaționale şi cu dorinţa de a ajunge la reperul stabilit de la înfiinţare: stomatologie pentru români la standarde occidentale!

Din 2016, o companie MedLife

Recunoașterea valorilor sănătoase și a responsabilității a fost reprezentată de interesul pe care MedLife l-a acordat business-ului nostru în 2016. Parteneriatul cu MedLife este o confirmare legitimă a statutului DENT ESTET, fiind singura companie de servicii stomatologice care funcționează sub umbrela MedLife.

În urma acestui parteneriat, managementul propriu DENT ESTET s-a păstrat și s-a dezvoltat, iar cultura organizațională a grupului reprezintă încă o dovadă a stabilității și a serviciilor de înaltă calitate oferite.

Parteneriatul nostru cu MedLife a întărit încrederea pacienților în serviciile noastre și ne-a reconfirmat poziția de lideri pe piața din România.

 

Evoluția clinicilor DENT ESTET

 • 1999

  Prima clinică dentară DENT ESTET, transformată în 2007 în clinica Green Dental. Aceasta devine prima clinică dentară eco-friendly din România.

  Timeline Dent Estet
 • 2003

  Se deschide a doua clinică DENT ESTET, într-o clădire impunătoare, ușor de recunoscut datorită florilor de la balcon.

  Timeline Dent Estet
 • 2007

  Se inaugurează sediul DENT ESTET din Șoseaua Nordului.

  Timeline Dent Estet
 • 2008

  Înființarea celei mai mari divizii de ortodonți din România: Advanced Orthodontic Division.

  Timeline Dent Estet
 • 2008

  Anul în care am transformat grija unei mame în prima clinică dentară din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor, prin inaugurarea DENT ESTET 4 KIDS.

  Timeline Dent Estet
 • 2010

  Lansarea programului educațional “În vizită la Zâna Măseluță” în clinicile DENT ESTET 4 KIDS, prin care copiii din grădinițe și școli beneficiază de workshop gratuit de educație dentară.

  Timeline Dent Estet
 • 2011

  S-a lansat First Step to Excellence in Dentistry, primul program de Internship din România dedicat studenţilor la medicină dentară.

  Timeline Dent Estet
 • 2012

  Stomatologia din România a cunoscut o nouă premieră: DENT ESTET 4 TEENS, prima clinică dentară din Europa dedicată exclusiv adolescenților.

  Timeline Dent Estet
 • 2012

  Înființarea Implant și Esthetic Division, cele mai mari divizii de medici implantologi, respectiv specialiști în estetică dentară din țară.

  Timeline Dent Estet
 • 2013

  Extinderea în țară a conceptului de stomatologie exclusiv pentru copii, cu prima clinică deschisă în Timișoara.

  Timeline Dent Estet
 • 2014

  Datorită succesului înregistrat în rândul celor mai tineri pacienți, 2014 a coincis cu deschiderea celei de-a doua clinici DENT ESTET 4 KIDS din București.

  Timeline Dent Estet
 • 2016

  An de referință în istoria DENT ESTET, datorită inaugurării laboratorului dentar digital ASPEN.

  Timeline Dent Estet
 • 2017

  Anul în care se inaugurează clinica DENT ESTET Primăverii, cea mai mare clinică dentară digitalizată din țara noastră. Aceasta primește titulatura de centru Planmeca Digital Academy și unic Centru Straumann în România.

  Timeline Dent Estet
 • 2018

  Extinderea națională continuă prin lansarea celor mai noi clinici DENT ESTET la Sibiu, una pentru copii și una pentru adulți.

  Timeline Dent Estet