Acreditări

Datorită experienței noastre de peste 20 ani pe piața stomatologică din România și dorinței constante de a evolua, am reușit să obținem, de-a lungul anilor, o serie de certificări internaționale extrem de importante și să punem bazele unor parteneriate de lungă durată cu entități prestigioase din domeniu.

International Team for Implantology (ITI)

International Team for Implantology (ITI)

ITI este o asociație globală de profesioniști în implantologie. Obiectivele ITI sunt promovarea și diseminarea cunoștințelor despre implantologie orală și domeniile conexe. Scopul ITI este să încurajeze învățarea continuă, networking-ul, discuțiile și schimbul de experiență între profesioniștii din domeniu. Astfel, este oferit sprijin și se facilitează cercetarea de ultimă oră în implantologie.

International Team for Implantology a fost fondat în 1980, în Elveția, de către 12 experți care plănuiau viitorul stomatologiei. Astăzi asociația numără peste 17 000 de membri din toate colțurile lumii, care fac schimb de experiență și know-how printr-o rețea modernă, calitativă și eficientă.

Singurul Centru de Excelență Straumann din țară

Singurul Centru de Excelență Straumann din țară

Clinica DENT ESTET Primăverii este recunoscută la nivel internațional, din anul 2018, ca fiind singurul Centru de Excelență Straumann din țară. Această distincție, acordată de grupul Straumann, este o recunoaștere a calității serviciilor, a expertizei medicale și a materialelor premium folosite. Cu peste 35 de ani de cercetări științifice în spate, Straumann este cel mai mare producător de implanturi dentare la nivel mondial și totodată un pol de referință în stomatologia premium.

Parteneriatul DENT ESTET – Straumann este unul solid, de lungă durată, cu premiere naționale, precum implantul dentar Straumann Pure Ceramic și Pro Arch, dar și schimburi de experiență între specialiștii celor două grupuri. Implantologii DENT ESTET au vizitat sediul central Straumann din Basel pentru a afla ultimele noutăți din stomatologia internațională.

Centru PlanMeca Digital Academy

Centru PlanMeca Digital Academy

Dent Estet Primăverii este cea mai mare clinică dentară complet digitalizată din România și, totodată, cel mai mare centru digital Planmeca de la noi din țară. Meritele noastre au fost recunoscute chiar de către domnul Heikki Kyostila, CEO și fondator Planmeca Oy. Această distincție atestă integrarea tehnologiei revoluționare în toate procesele medicale din clinică.

Planmeca Oy este lider global în multe domenii ale tehnologiei medicale, cu produse distribuite în peste 120 de țări din întreaga lume. Gama de produse acoperă unități dentare digitale, soluții CAD / CAM, dispozitive de imagistică 2D și 3D de clasă mondială și soluții software complete. Cu sediul central în Helsinki, Finlanda, sunt cea mai mare companie privată în domeniul echipamentelor dentare și compania-mamă a Planmeca Group.

American Academy of Cosmetic Dentistry

American Academy of Cosmetic Dentistry

Academia Americană de Cosmetică Dentară este dedicată progresului în arta esteticii dentare în stomatologie. Academia promovează cele mai înalte standarde de etică și responsabilitate față de pacient și oferă oportunități de educație superioară pentru medicii acreditați. Aceasta poate fi înțeleasă sub forma unui forum primitor pentru schimb creativ de cunoștințe și idei, un furnizor premium de informații corecte și utile, atât pentru stomatologi cât și pentru publicul larg.

Cu o istorie de peste 35 de ani în spate, Academia Americană de Cosmetică Dentară numără azi peste 5 000 de membri acreditați: stomatologi, tehnicieni dentari, profesori și cercetători din peste 70 de țări din întreaga lume. Această perspectivă globală le permite membrilor accesul la informații din sfera esteticii dentare internaționale.

Membrii AACS sunt recunoscuți ca profesioniști dedicați progresului constant al skill-urilor și cunoștințelor lor, medici care aduc an de an schimbări majore în viața pacienților lor.

International Academy of Ceramic Implantology

International Academy of Ceramic Implantology

Academia Internațională de Implantologie Ceramică este prima organizație construită în jurul conceptului conform căruia implanturile ceramice trebuie și vor constitui standardul în implantologia modernă. IAOCI este o sursă comprehensivă pentru pacienți și profesioniști din domeniul cercetărilor, știrilor, noutăților și articolelor din sfera implanturilor ceramice, implanturilor din zirconiu sau zirconium, în general al tuturor implanturilor metal-free.

Membrii organizației sunt dentiști, chirurgi, parodontologi, proteticieni, tehnicieni dentari, studenți, profesori și producători din industrie. Aceștia au acces la multiple website-uri de top din domeniu, acces la forumuri și lucrări științifice de cercetare.

Leading Implant Centers

Leading Implant Centers

Misiunea Leading Implant Centers este de a genera transparență în piață, cu beneficii majore pentru pacienți și persoane interesate să găsească medici implantologi cu experiență, atent validați și certificați în domeniu.

Leading Implant Centers, cu ajutorul unei comisii de cercetare științifică, a întocmit o listă de medici specialiști afiliați, aleși după criterii educaționale și de experiență foarte stricte: toți membrii trebuie să aibă minimum 4 ani de experiență practică în implantologie orală și cel puțin 200 de cazuri tratate cu succes. Pentru pacienți, certificarea acordată de Leading Implant Centers medicilor este o garanție a expertizei lor. Pacienții pot avea încredere deplină în specialiștii listați pe website-ul elvețian.

The European Federation of Periodontology

The European Federation of Periodontology

Federația Europeană de Parodontologie (EFP), fondată în 1991, este o organizație umbrelă formată din 37 de societăți științifice naționale dedicate promovării cercetării, educației și conștientizării științei și practicilor parodontale. Reprezintă peste 14.000 de parodontologi și profesioniști în domeniul sănătății gingivale din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

EFP, a cărui viziune strategică este exprimată prin sloganul „Sănătatea parodontală pentru o viață mai bună”, conduce conversația globală despre sănătatea parodontală.

Este forța motrică a EuroPerio, cea mai mare întâlnire științifică din lume dedicată parodontologiei. EuroPerio9, cea mai recentă dintre aceste întâlniri trienale, a avut loc la Amsterdam în iunie 2018 și a reunit mai mult de 10.000 de oameni.

American Association of Orthodontists

American Association of Orthodontists

Asociația Americană a Ortodonților (AAO) a fost creată în 1900 și este cea mai veche și cea mai mare organizație de stomatologi specialiști.  Doar dentiștii care finalizează cu succes un program de rezidențiat acreditat în ortodonție după finalizarea facultății sunt acceptați pentru aderare. Organizația numără peste 19.000 de membri ortodonți din Statele Unite, Canada și Europa.

Membrii AAO sunt specialiști înzestrați și foarte educați, ocupându-se cu diagnosticarea, prevenirea și tratarea neregulilor dentare și faciale, pentru a alinia corect dinții și maxilarele. Afiliații au numeroase beneficii: materiale educaționale și lucrări științifice, atât din domeniul ortodonției, dar și pentru managementul clinicilor dentare, acces la programe și evenimente specifice.

World Federation of Orthodontists

World Federation of Orthodontists

Federația Mondială a Ortodonților (WFO) a fost formată la cel de-al patrulea Congres Internațional de Ortodonție din San Francisco din 1995, de către 69 de organizații afiliate. În momentul de față, numără peste 10.000 de participanți și 114 organizații afiliate. 

Scopul federației este de a promova arta și știința ortodonției în întreaga lume prin:

  • Încurajarea standardelor ridicate în ortodonția din întreaga lume.
  • Încurajarea și asistarea la formarea asociațiilor și societăților naționale de ortodonți.
  • Încurajarea și asistarea la formarea comisiilor de certificare naționale și regionale în domeniul ortodonției.
  • Promovarea cercetării ortodontice.
  • Difuzarea informațiilor științifice.
  • Promovarea standardelor dorite de pregătire și certificare pentru ortodonți.
  • Organizarea Congresului Internațional de Ortodonție care are loc cel puțin o dată la cinci ani.